Gallenco BV


Ambachtstraat 6 8620 Nieuwpoort
058 23 71 76 Klik om te bellen

Betrouwbare asbestverwijderaar met ervaring
Specialist in plaatsen industriële isolatie
Alu dakgoten van hoogstaande kwaliteit

Over Gallenco BV

Bij Gallenco BV krijg je te maken met specialisten in het plaatsen van industriële isolatie, aluminium dakgoten en het verwijderen van asbest. Naast plaatsen van dakgoten doen we ook onderhoud en herstel. Gallenco is een warm familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en is al verschillende generaties actief in de sector. Vanuit ons hoofdkwartier voeren we renovatiewerken, plaatsingen en totaalrenovaties van daken uit in onder andere de brede regio van Oostende, Brugge, Veurne, Kortrijk, Roeselare en Ieper. We hanteren een hoge standaard in service, gebruiken enkel kwalitatief materiaal en zorgen voor advies & begeleiding op maat. Gallenco, dat is scherp maatwerk door professionals.

Asbest Verwijderen - Uw Veilige Keuze

Als gecertificeerde asbestspecialisten begrijpen we de ernst van asbestverontreiniging en bieden we professionele asbestverwijdering aan. Wij zorgen voor uw gezondheid en milieubewustzijn en helpen u bij het aanvragen van eventuele beschikbare premies voor asbestverwijdering.


Totaalrenovatie Daken - Voor een Vernieuwde Leefomgeving

Onze expertise strekt zich uit tot totaalrenovaties van daken. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw dak, herstelwerkzaamheden of upgradeprojecten, onze vakmensen staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Wij bieden scherp maatwerk door professionals om uw dak te transformeren.

Plaatsen van Aluminium Goten - Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Naast onze specialisaties in asbestverwijdering en dakrenovatie, zijn wij uw go-to-partner voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van aluminium dakgoten. Wij gebruiken alleen hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en bieden advies en begeleiding op maat.

Sterk in dakwerk en isolatie

Foto's

Team Gallenco at work

Installatie van

Aluminium dakgoten
Gerenoveerde daken na asbestverwijdering
Isolatie

Onze locatie

Gallenco BV


Ambachtstraat 6 8620 Nieuwpoort
058 23 71 76 Klik om te bellen