Excecon BV


Robert Ramlotstraat 82 9200 Dendermonde
052 22 28 66 Klik om te bellen

Over Excecon BV

Samen naar een groene toekomst = toekomstgericht bouwen en renoveren
Bouwen of verbouwen is een toekomstgerichte onderneming. Daarom benut u het best elke kans om energie te besparen in uw woning of kantoorgebouw. Met Excecon uit Dendermonde neemt u een doorgewinterde partner in de arm. De energie-expert koppelt duurzame oplossingen aan woon- en werkcomfort.

Ecologische lucht- en waterbehandeling
Excecon is als importeur en verdeler gespecialiseerd in systemen voor lucht- en waterbehandeling (zoals ventilatietoestellen en douchewarmtewisselaars). Elk van die installaties gebruikt de warmte optimaal: actief of passief, maar altijd ecologisch verantwoord.

Magnetische water- en brandstoffenbehandeling
Excecon heeft altijd al een boontje voor het milieu gehad. De verdeling van de magnetische ionenverstellers NEW ARA tégen kalksteen en de energiebesparende SUPER CATALYZER zijn daar niet vreemd aan. Het voorkomen van de vorming van kalksteen zonder waterverspilling, chemische zouten, elektriciteit en zonder milieuimpact is uniek! En vloeibare of gasvormige brandstoffen verbranden met een fijnstof uitstoot die 80% lager is, is dat ook!

Import en verdeling van:

- decentrale ventilatietoestellen CLIMARAD en AERAULIQA

- magnetische ionenversneller tegen kalkaanslag NEW ARA

- magnetische katalisator voor vloeibare fossiele brandstoffen SUPER CATALIZER voor energiebesparing en beperking fijnstof uitstoot

- douchewarmtewisselaars COUNTERFLOW

Samen naar een groene toekomst

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo Excecon BV

Excecon BV

Excecon BV


Robert Ramlotstraat 82 9200 Dendermonde
052 22 28 66 Klik om te bellen