Ecoworld


Oktrooiplein 1/602 9000 Gent
09 296 44 90 Klik om te bellen

Over Ecoworld

Ecoworld ondersteunt bedrijven en particulieren in het zoeken naar ecologische energie-oplossingen. We plaatsen kwalitatieve zonnepanelen en doen het nodige onderhoud, net zoals we ook omvormers, thuisbatterijen en warmtepompen aanbieden. Ons team is actief in heel Vlaanderen, van Brugge tot Brussel. We hebben vestigingen in Gent, Antwerpen en Beernem, waardoor we heel flexibel kunnen zijn. Samen gaan we voor green energy en wij combineren onze professionele expertise met een hands-on service op maat. Enkel zo kunnen we jouw gebouw, onderneming of winkel klaarstomen voor de toekomst dankzij een slimme combinatie van zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen, omvormers en warmtepompen.

Meet Ecoworld, een gedreven team van energiespecialisten die jou een energiehuishouding op maat bezorgen, zowel thuis als op kantoor. Want duurzame energie, dat is onze corebusiness.

Sinds onze start in 2007 is Ecoworld uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf. A force to be reckoned with, gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen, omvormers, opslagbatterijen en laadpalen. Intussen kan je bij Ecoworld ook terecht voor de installatie van lucht-lucht warmtepompen en zwembaden. It feels good to go blue!

We focus on what we can change
En dat mag je letterlijk nemen. Wij wenden namelijk onze kennis en expertise aan om jouw leven een duurzame make-over te geven, van zonnepanelen tot warmtepomp. Ecoworld zorgt steeds voor een totaaloplossing op maat van jouw huis, kleinschalige kmo of industrieterrein. Wij vertalen jouw ecologische noden naar een efficiënte energieoplossing, because we believe in a green future for everyone.

Let's keep it blue

Foto's

Ecoworld - zonnepanelen & warmtepompen

Ecoworld in het kort

Installatie van

Airconditioning
Elektrische installaties
Zonne energie

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo Ecoworld

Ecoworld

Ecoworld


Oktrooiplein 1/602 9000 Gent
09 296 44 90 Klik om te bellen