De Cnijf nv


Steenweg 92 9570 Lierde
055/42 24 14 Klik om te bellen

Over De Cnijf nv

De Cnijf is in 1971 opgericht als eenmanszaak door Etienne De Cnijf en echtgenote Mariette Verbeurt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot een installatiebedrijf voor sanitair en centrale verwarming dat een perfecte plaatsings- en naverkoopdienst garandeert.
De huidige zaakvoerders zijn Geert De Cnijf en Caroline De Cnijf, zoon en dochter van de oprichters. In 2004 opende een doe-het-zelf, met technische bijstand en advies.

Om u nog beter te dienen opende in 2014 een nieuwe toonzaal van het installatiebedrijf van 600 vierkante meter. Iedereen kan terecht bij De Cnijf: particulieren, zelfstandige vaklui en installateurs, KMO’s en industriële klanten.
Al meer dan 45 jaar zijn wij een gevestigde waarde in Zuid-Oost-Vlaanderen, met dank aan onze knowhow en service. En overweegt u om alternatieve energie in huis
te halen? Ook daarvoor kunt u bij De Cnijf terecht. Ons ‘groene’ team staat voor u klaar. Denk groen, denk De Cnijf!

Foto's

De Cnijf nv

De Cnijf nv in het kort

Installatie van

Airconditioning
Complete badkamers
CV installaties
Elektrische installaties
Gasinstallaties
Geisers en boilers
Sanitaire installaties
Verwarming
Zonne energie

Doelgroep

Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

Klantenservice en toonzaal

Klantenservice? U verwacht een perfecte service? Wij geven die! De dienst na verkoop is een van onze sterkste punten. Correcte prijsafspraken en realistische planningen vooraf zijn erg belangrijk. De...

Onze locatie

Logo De Cnijf nv

De Cnijf nv

De Cnijf nv


Steenweg 92 9570 Lierde
055/42 24 14 Klik om te bellen