Klantenservice en toonzaal

Klantenservice?

U verwacht een perfecte service? Wij geven die! De dienst na verkoop is een van onze sterkste punten. Correcte prijsafspraken en realistische planningen vooraf zijn erg belangrijk. De uitvoering en de dienst na verkoop doen de rest. Onze monteurs en technici worden permanent bijgeschoold. Bovendien beschikken ze voor de uitvoering van hun taak over modern en efficiënt gereedschap. Investeringen die leiden tot een perfecte afwerking… en tevreden klanten. Onze medewerkers hebben tal van certificaten op zak en werken in uw huis alof het dat van henzelf is: met aandacht voor orde en netheid. Zij blinken uit in perfect vakmanschap en laten uw huis na de werken
netjes achter.

ONZE WERKWIJZE?

In onze ruime toonzaal helpen wij u uw nieuwe badkamer in te richten naar uw smaak en budget. Onze leveranciers kiezen wij selectief op basis van design, functionaliteit en degelijkheid. Samen met onze ervaren medewerkers realiseren wij uw droombadkamer van A tot Z.

U heeft nog geen afgelijnd idee over hoe uw badkamer eruit mag zien? Inspireer en presenteer de mogelijkheden van uw toekomstige badkamer aan de hand van fotorealitische afbeeldingen en creatieve schetsen. Breng uw ‘scrapbook’ mee naar onze toonzaal, wij doen de rest.

Op March 29, 2017